De zoektocht naar hét technisch-commercieel talent voor AmbaFlex

VitalSelect kan met trots melden dat wij zijn gevraagd om AmbaFlex te helpen met zoeken van specialisten die zich op technisch-commercieel vlak onderscheiden en mee willen schrijven aan de verdere groei van het bedrijf.

Specialist in Spiral Conveyors

De grootste in verticaal transport

Het in West-Friesland gevestigde AmbaFlex is wereldwijd marktleider op het gebied van op maat gemaakte materiaal-transportsystemen. Deze systemen zijn gebaseerd op unieke spiraaltechnologie en altijd toegepast op de specifieke wensen van de klant.

Technisch-Commercieel vakmanschap
De focus op het klantspecifiek maken van hun systemen heeft AmbaFlex groot gemaakt maar met de drive voor vakmanschap waarbij ze steeds bij elke machine kijken wat slimmer, beter en efficiënter kan, willen ze nog verder komen. Niet alleen het technische vakmanschap is daarin erg belangrijk voor de verdere groei maar ook het specialisme om de klantvraag goed te managen. Ook dat is vakmanschap!

Sales Engineer & Sales Support Engineer

Bij AmbaFlex wordt die vakmanschap vertaald naar de rollen van Sales Engineer en Sales Support Engineer. Een dynamische rol waarin je midden in de projecten komt te staan. VitalSelect gaat de werving verzorgen om deze uitdagende klus te voorzien van toptalent. 

Aan de slag via VitalSelect
AmbaFlex en VitalSelect zorgen samen voor een succesvol eerste jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van talent en stellen in samenspraak met AmbaFlex een helder plan op voor persoonlijke ontwikkeling. Hierin worden trainingen en opleidingen vastgelegd zodat je altijd zicht houdt op vooruitgang. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden én zaken als vervoer en verlof goed geregeld zijn!

Wil je meer informatie of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Schrijf je hier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!