Ons verhaal

Het is halverwege 2010 als wij (Jeroen, Bas en Gerben) een kop koffie drinken met elkaar. Dat doen we vaker, want we zijn al jarenlang collega’s bij hetzelfde bureau. We praten over ons vak, onze gedeelde kijk daarop en onze ambities. En dat het tijd wordt die ambities eens waar te maken. Om ervoor te gaan. Voor het maximale: een eigen recruitment en detacheringsbureau.


VitalSelect - Ons verhaalWe hakken de knoop door: we gaan ervoor, eindelijk. Tot op de dag van vandaag zijn we blij met die keuze. Want vanaf het Amstel Business Park kregen we voet aan de grond in de Bouw, Industrie en Infra. Niet door achterover te leunen, maar door te gaan voor het maximale. Maar écht moeite dat heeft het eigenlijk nooit gekost. Laat ons je vertellen hoe dat zit.

VitalSelect - Ons verhaalGaan voor het maximale gaat vanzelf als je op je plek bent. Als je op een goede manier wordt uitgedaagd, je ambities kunt najagen en je je goed voelt in alle opzichten. Zo is het ook bij ons. Door in 2011 met z’n drieën VitalSelect op te richten creëerden we een omgeving waarin wij ons helemaal thuis voelen. Waarin we vanuit een gedeelde passie kunnen werken. Waarin we kunnen gaan voor het maximale. Als professional én als persoon. Want gelukkig en vitaal zijn: ook dat is het maximale.

En precies dat is de kern van onze passie als detacheerders, noem het loopbaanbegeleiders. Ons doel is voor jou de ideale job en werkomgeving vinden, zodat jij je maximaal lekker voelt. Dat doen we niet door uit te gaan van vacatures die er liggen, maar andersom: van jouw wensen en intrinsieke motivatie. Want alleen dan vinden we die plek in de Bouw, Industrie en Infra waar jij je optimaal voelt. Waar jij kunt gaan voor het maximale.

Het is onze ambitie om de jouwe waar te maken.

Laten we kennismaken

Wie we zijn

 1. Menno Markus

  Installatietechniek

  “Ik streef naar een langdurige relatie die meer betekent dan een nieuwe baan.”

  Meer over Menno Markus

  06 - 269 337 60
  menno.markus@vitalselect.nl
  Menno Markus
 2. Eline Knevel

  Bouw & Vastgoed

  “De perfecte match staat niet op papier, die maak je samen.”

  Meer over Eline Knevel

  06 - 408 359 17
  eline.knevel@vitalselect.nl
  Eline Knevel
 3. Gerben Bakker

  Partner

  “Het is mijn doel om een ingang voor jou te creëren”

  Meer over Gerben Bakker

  06 - 293 793 33
  gerben.bakker@vitalselect.nl
  Gerben Bakker
 4. Bas Hendriks

  Partner

  “Ik ga niet over gebaande paden en durf out-of-the-box te denken om jouw ambities waar te maken.”

  Meer over Bas Hendriks

  06 - 317 430 24
  bas.hendriks@vitalselect.nl
  Bas Hendriks
 5. Jeroen Brons

  Partner

  “Je kunt mij bellen met elke vraag. Ik laat niet los voor we een antwoord hebben gevonden.”

  Meer over Jeroen Brons

  06 - 211 352 78
  jeroen.brons@vitalselect.nl
  Jeroen Brons

En dat werkt

 • 7200
  Professionals aangesloten
 • 80%
  Heeft binnen 1 maand een nieuwe uitdaging
 • 9.2
  Tevredenheidsscore

Voor het maximale

Toekomst

We blijven gaan voor het maximale. We willen nog meer professionals op hun plek krijgen, nog meer leuke en ambitieuze mensen ontmoeten (jou?), groeien als team en blijven werken met passie en plezier.

2017-2018

Het team krijgt versterking. Eline is verantwoordelijk voor de bouw en aannemerij en Menno voor installatietechniek. Twee super gedreven (en leuke) collega’s waarmee we voor het maximale kunnen gaan.

2016

Een nieuwe mijlpaal: We verhuizen naar de Distelweg in het bruisende Amsterdam-Noord. Van bedrijfsverzamelgebouw naar een mooie eigen verdieping.

2015

Het gaat goed. De activiteiten worden uitgebreid. We zijn vanaf nu actief over de volle breedte van de technische sector: bouw, infra en industrie. Yes!

2013

Tijd voor een feestje! Na twee jaar hard werken hebben we al ruim 75 professionals aan een nieuwe uitdaging geholpen. Dat smaakt naar meer.

2011

Bas, Gerben en Jeroen richten VitalSelect op. Het is een economisch lastige tijd, maar des te groter is de motivatie. Ze beginnen hun avontuur op 1 april, maar een grap is het niet. Ze willen voor het maximale gaan met hun eigen visie op detacheren.