Eline Knevel

Bouw & Vastgoed

“De perfecte match staat niet op papier, die maak je samen.”


Foto Eline KnevelHoi, ik ben Eline, bewoonster van de mooiste stad van Nederland: Amsterdam. Ik ben adviseur Bouw en heb een goed netwerk in en rondom de hoofdstad. Als adviseur ben ik een verbindende netwerker; sociaal, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd.

‘Voor het maximale’ betekent voor mij:

Ik houd van oprechte gesprekken en vind het geweldig om mensen verder te helpen in hun carrière. Hoe ik dat doe? Door jou de juiste vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn in jou als mens achter het cv. Want alleen dan bouwen we een vertrouwensband op waarmee we een juiste match kunnen maken.

Voor het maximale, voor jou

Wat motiveert jou om het maximale uit je carrière te halen? Na elk gesprek met een technische professional wil ik deze vraag kunnen beantwoorden. Ik wil weten waarin ik jou kan faciliteren om je droom uit te laten komen. Of dit nu op het vlak van persoonlijke begeleiding is of het faciliteren van opleidingen en cursussen. Door jou echt te leren kennen, de juiste vragen te stellen en mensen aan je te binden kan ik het verschil voor je maken. Dit geldt ook voor jou als opdrachtgever. Wat beweegt je als opdrachtgever, hoe kijk je naar de toekomst en hoe haal je het maximale uit het bedrijf? Pas als ik deze vraagstukken duidelijk heb, kan ik de juiste match maken.

Ik ga pas met een goed gevoel naar huis als ik mijn opdrachtgever overtuigd heb om juist die kandidaat, die op papier niet goed lijkt te passen, uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Want dat laat zien dat je echt hebt geluisterd en meedenkt om het maximale uit je technische professional en opdrachtgever te halen!

‘De perfecte match staat niet op papier, die maak je samen’.

eline.knevel@vitalselect.nl
06 - 408 359 17