Gerben Bakker

Partner

“Het is mijn doel om een ingang voor jou te creëren”


Foto Gerben Bakker‘Voor het maximale’ betekent voor mij:

Als kind had ik een poster op mijn kamer hangen waarop stond: “Never let fear decide your future”.

Voor het maximale gaan betekent keuzes maken en doorgaan als het tegen zit. Ik laat het leven niet aan mij voorbijgaan maar haal eruit wat erin zit.

Zo heb ik in 2011 de keuze gemaakt om samen met vrienden Bas en Jeroen VitalSelect op te richten. Op dat moment zaten we in een neergaande markt, was ik net vader en had ik een vaste baan met een mooi salaris. Alle reden om lekker te blijven zitten. Toch heb ik dat niet gedaan. Ik koos ervoor om de zekerheid van een vaste baan achter mij te laten. Juist door keuzes te maken daag ik mijzelf uit. Juist door niet bang te zijn voor de dag van morgen maar elke dag als een nieuwe kans te zien kan ik voor het maximale gaan!

Voor het maximale, voor jou:

Elke dag ben ik bezig met het uitbreiden en verdiepen van mijn netwerk. Door constant met de beslissers in de markt in gesprek te gaan weet ik waar hun bedrijfsmatige ambities liggen en weet ik regelmatig met verrassende vacatures te komen die nog niet bekend zijn in de markt. En hier ligt mijn meerwaarde voor jou. Ik zoek verder en dieper en het is mijn doel om een ingang voor jou te creëren. 

gerben.bakker@vitalselect.nl
06 - 293 793 33