Jeroen Brons

Partner

“Je kunt mij bellen met elke vraag. Ik laat niet los voor we een antwoord hebben gevonden.”


Foto Jeroen Brons‘Voor het maximale’ betekent voor mij:

Ondernemen. Mijn eigen keuzes kunnen maken. De juiste mensen om me heen verzamelen die daarbij kunnen helpen. Maar ook: volledig opgaan in mijn vak. Oprecht geïnteresseerd zijn in de ander. Mensen helpen bij het zetten van een volgende stap en begeleiden tijdens hun loopbaan.

Ook genieten hoort voor mij bij het maximale. Genieten van de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. En genieten van een mooie teamperformance of van de persoonlijke successen van mijn collega’s. Ook in mijn vrije tijd ga ik voor het maximale: lekker eten met mijn vrouw. Op avontuur gaan met mijn vrienden. De grens opzoeken tijdens kickboksen op woensdag. En niet te vergeten: veel lachen!

Voor het maximale is ook elke dag beginnen met het lezen van een hoofdstuk in een goed managementboek. Momenteel lees ik Wilskracht van Roy F. Baumeister & John Tierney.

Voor het maximale, voor jou

'Voor het maximale gaan' betekent de juiste keuzes op het juiste moment maken. Het is mijn passie om jou te helpen bij het maken van die keuze. Ik probeer je te helpen waar het kan en klaar voor je te staan bij elke vraag. Misschien kan ik je niet altijd gelijk helpen, maar ik laat niet los totdat wij samen een antwoord hebben gevonden.

jeroen.brons@vitalselect.nl
06 - 211 352 78